U bent niet ingelogd. 
  Nederlands English
iDEAL :
 Inloggen
 *) Verplichte velden
Inloggen iDEAL Dashboard
Wilt u zich aanmelden voor iDEAL? Dat kan uitsluitend via de "Registratie" functie bovenaan de pagina in de productieversie van het iDEAL Dashboard en niet in de testomgeving.
Na aanmelding kunt u inloggen met de gekozen gebruikersnaam en wachtwoord.

Als u niet meer kunt inloggen, kies dan voor de link "Wachtwoord vergeten?". Als u uw gebruikersnaam niet meer weet, kan alleen uw Rabobank dit voor u navragen.

Nadat u bent ingelogd kunt u via de menukeuze "Gebruikers" meerdere personen toegang verlenen tot de productie- en of testomgeving.

iDEAL QR is live!
Vanaf nu kunt u uw iDEAL aansluiting uitbreiden met iDEAL QR. Deze add on kunt u kosteloos activeren via menukeuze Profiel in het tabblad iDEAL QR (beta). Met iDEAL QR wordt het mogelijk voor uw klanten om nog eenvoudiger een iDEAL betaling te doen via de bankieren app van de betreffende bank. Voor meer informatie over de gebruiksmogelijkheden van iDEAL QR, zie rabobank.nl/ideal

Vragen over iDEAL, iDEAL QR of de aansluitmethoden kunnen gesteld worden via onze ticketservice. Nadat u bent ingelogd in de productie omgeving van het iDEAL Dashboard, kunt u uw vraag stellen via de menukeuze "Tickets".

Meer informatie over iDEAL:
Informatie over iDEAL (incl. aansluitmogelijkheden en tarieven)