U bent niet ingelogd. 
  Nederlands English
iDEAL :
 Inloggen
 *) Verplichte velden
Inloggen iDEAL Dashboard
Wilt u zich aanmelden voor iDEAL? Dat kan via de "Registratie" functie bovenaan deze pagina. Registratie is alleen mogelijk via de productieversie van het iDEAL Dashboard.
Na aanmelding kunt u inloggen met de gekozen gebruikersnaam en wachtwoord.

Als u niet meer kunt inloggen, kies dan voor de link "Wachtwoord vergeten?". Als u uw gebruikersnaam niet meer weet, kan alleen uw Rabobank dit voor u navragen.

Nadat u bent ingelogd kunt u via de menukeuze "Gebruikers" meerdere personen toegang verlenen tot de productie- en of testomgeving.

LET OP: bent u reeds geregistreerd als iDEAL Professional acceptant en nog niet over op de nieuwe iDEAL 3.3.1 (SEPA) versie, doe dit dan voor 1 februari 2014. Na deze datum is het alleen met deze nieuwe versie mogelijk om iDEAL betalingen in te sturen.
Aansluitmethoden en ondersteuning iDEAL
iDEAL Lite, Rabo iDEAL Kassa en Rabo Internetkassa worden inmiddels niet meer door Rabobank aangeboden. Daarvoor in de plaats is de Rabo Omnikassa gekomen.
Wilt u graag de beschikking hebben over meerdere betaalmethodes en een eenvoudiger integratie? Dan is deRabo OmniKassa wellicht meer geschikt voor u.

Vragen over iDEAL of de aansluitmethoden kunnen gesteld worden via onze ticketservice. Nadat u bent ingelogd in de productie omgeving van het iDEAL Dashboard, kunt u uw vraag stellen via de menukeuze "Tickets".

Meer informatie over iDEAL:
Informatie over iDEAL (incl. aansluitmogelijkheden en tarieven)